Onze service

Reparaties aan uw sieraden en horloges zijn bij ons in goede handen.

Horlogemaker

Onze horlogemakers repareren vele merken en types horloges.
 Zij zijn gediplomeerd horlogemaker, met meer dan 30 jaar ervaring.
 Door het volgen van trainingen blijven zij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van horloge reparatie. Zij werken met moderne apparatuur en merk specifieke gereedschappen.

Graag verzorgen wij reparatie of periodiek onderhoud van uw horloge. Denk daarbij aan een batterij, glas vervangen of voor onderhoud een volledige service.

Omdat wij batterijen voor horloges op een schone werkbank en met schoon gereedschap en met handschoenen aan moeten vervangen, doen wij dit momenteel  2x per dag. ’s morgens voor 11.00 gebracht, na 12.00 gereed. Na 11.00 uur gebracht, na 16.00 uur gereed. E.a.a. afhankelijk van de drukte. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Wij prikken oorgaatjes. Omdat wij ons houden aan de hiervoor gestelde richtlijnen doen wij dit alléén op afspraak. Bij kinderen kan slechts één ouder hierbij aanwezig zijn.  Mondkapje dient u zelf mee te nemen indien u dit nodig vindt. Wij zorgen voor een schone ruimte en gebruiken handschoenen en mondkapje.

Goudsmid

Voor reparaties van uw sieraden bent u bij ons aan het goede adres. Herstellen van kapotte sieraden, het vergroten of verkleinen van ringen, het deels vervangen van onderdelen van uw sieraad, veelal kunnen wij een passende oplossing vinden om uw sieraad weer draagbaar te maken.

Ook vermaken wij uw oude sieraden tot een sieraad met een eigentijds ontwerp. Veelal doen wij dit wanneer sieraden een emotionele waarde hebben. Zo heeft u weer een sieraad dat tot in lengte van jaren weer draagbaar is.

Zetter

Onze zetter voor diamant en edelstenen verstaat zijn vak. Met veel passie en precisie worden zettingen hersteld of vervangen.

Om verlies van edelstenen uit de zetting te voorkomen, adviseren wij u om jaarlijks de zetting van uw sieraden te laten controleren. Dit kan veelal verlies van een kostbare edelsteen voorkomen.

Graveur

Of het gaat om een handgravure in een sieraad of een wapengravure in een zegelring, onze graveurs zijn meesters in hun vak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een gravure in uw sieraad.

Natuurlijk kunnen wij ook een machinale gravure zetten in een plaatarmbandje of andere kleine voorwerpen van goud en zilver.